Booking:
Arild Torvik
924 66 556

BlodsBrødre Booking
 
 

Neste spilledatoer:

16. mai
LSK-show,
Norges Varemesse
NB: Drive-in!

 

 

Flere datoer >>

(oppd. 15.05.2020)

 

Besøk Blodsbrødre
på Facebook:

Facebook

 

 

 
Biografi
 
Milepæler

1996: Man får en idé...
Underveis til spillejobb diskuterer Anders og Magne et nytt bandprosjekt...Underveis til spillejobb diskuterer Anders og Magne et nytt bandprosjekt. Svigermors Drøm er på nedtur, og vi har lyst på et coverband som det er enkelt å booke. Inspirert av musikkvenner i Hot Pants vil vi lage et konseptband, men med høyere allsangfaktor enn dansefaktor. En settliste med kremen av norske rockelåter er svaret.


1997: BlodsBrødre ser dagens lys

Anders ordner første spillejobb på Sørumsand, organiserer første
øving og utnevnes straks til formann i bandet. Endelig skal barndomskompisene Anders og Arild få spille sammen i ordentlig rockeband! Vi finner sunnmøringen Lars Ivar Voldsdal via sterke riff, sterke meninger og nådeløs sceneholdning. Venner av oss går i gang med malekost og lager banner av laken (som overlever ca 100 spillejobber!)

Venner av oss går i gang med malekost og lager banner av laken (som overlever ca 100 spillejobber!)

Hos Lydpartner: Vi får fast følge med Lydpartner og backlinetekniker, og kan dundre rett fra veien og inn på scenen ved mange anledninger. Svært behagelig. 1998: "...men vi har det morro!"
Vi tar kontakt med ABC booking, som sender oss rundt om i Norge. Vår målsetting om både å ha det morro og gå økonmoisk i pluss er i faresonen, men vi har det morro! Vi får fast følge med Lydpartner og backlinetekniker, og kan dundre rett fra veien og inn på scenen ved mange anledninger. Svært behagelig.

Klikk for å bestille CD1999: BlodsBrødre på CD
Arild tar over som formann i bandet. ABC er flittige og BlodsBrødre får fotfeste mange steder rundt om det ganske land. Steinar Fjeld blir med som 5 mann i bandet med rolle som manager og sponsor av plateinnspilling. CD'en "Syng og vær glad" (Norske Rockehits) kommer ut på Prima Music. Spilt inn på låven til ”Dokken” i Quilles recording studio.


2000: En ny bror!
Thomas ”Bonden” Karlstad stepper inn som vikar på mange jobber, og tar snart over 100% som gitarist i bandet. Lars Ivar gjør det skarpt som lydtekniker og må prioritere dette foran spillejobber i BlodsBrødre. Vi reiser på tur til Nord Norge for første gang!


2001:

Vi takker ABC og Steinar Fjeld for følge. Vi booker nå jobbene selv, noe som fungerer spesielt godt når Arild har orden i sakene.


2002:

Smuget i Oslo by blir stadig mer intressert i å ha oss på besøk. Hardhaustfest er allerede blitt en tradisjon. Det begynner å bli lenge siden vi ikke spilte for fulle saler.


2003 - 2008:

Eventer, festivaler og firmafester begynner å ta en god andel av oppdragene våre. Vi holder koken på gamle kjente steder og for nye venner. I 2007 feirer vi BlodsBrødres 10-årsjubileum!

   
  Copyright © BlodsBrødre 2010