Booking:
Arild Torvik
924 66 556

BlodsBrødre Booking
 
 

Neste spilledatoer:

16. mai
LSK-show,
Norges Varemesse
NB: Drive-in!

 

 

Flere datoer >>

(oppd. 15.05.2020)

 

Besøk Blodsbrødre
på Facebook:

Facebook

 

 

 
Nyheter
 

Nytt galleri med 66 ferske bilder
Dato: 15.03.2018

Om ikke bildegalleriet oppdateres så ofte, så skal det i hvert fall ikke skorte på mengden bilder når det først kommer en oppdatering.

Ta en titt på noen ferske blinkskudd fra den senere tiden fordelt på fem sider i galleriet.


Tilbake til Byfesten i Lillestrøm for 7. gang
Dato: 16.05.2013

For 7. år på rad skal BlodsBrødre lage liv og røre på Byfesten i Lillestrøm. I år finner du oss på Kulturscena foran Lillestrøm Kultursenter fredag 14. juni.

Hold av dagen. Lesk opp stemmebåndene. Gjør dere klare. Skru krana på fullt! Vi gleder oss til en fin sommerkveld! Stemningsrapport fra tidligere byfest.


Man skal hvile litt på laurbæra i ferien
Dato: 30.06.10

Det blir en forholdsvis rolig juli måned, men alt annet enn rolig på Smuget når vi drar igang solbrente publikummere der kl 23 fredag 16. juli. I mellomtiden vil vi ligge i hengekøya og tenke tilbake på alle selskapene vi har spilt for opp igjennom... Riktig god sommer, levva livet!:)


Dobbel dose DonkeyBoy og BlodsBrødre i juni
Dato: 29.05.10

Fredagene 4. juni og 11. juni deler vi scene med DonkeyBoy på henholdsvis Sørumsand og Lillestrøm.

Fredag 4. juni arrangeres stor konsert under Sørumsanddagene, og som "oppvarmingsband" før BlodsBrødre går på, stiller ingen ringere enn de triple Spelemannsprisvinnerne, DonkeyBoy.

Suksessen gjentas så også den påfølgende fredagen, denne gang på hovedscenen i Lillestrøm under årets Byfesten-arrangement. Møt opp på torget, syng og vær glad!


Nå også på Facebook og MySpace
Dato: 29.05.10

Om du ikke allerede er bruker av Facebook eller MySpace, så fikk du plutselig en god grunn nå.

BlodsBrødre på Facebook

BlodsBrødre på MySpace


Sender lapper, men jeg får ikke no svar...
Dato: 30.01.10

Joda, det gjør hun!

Årets første jobb på Smuget er nå unnagjort, det var stor stemning i salen, og alle gikk hjem slitne, men begeistret. Ikke minst én. For med denne beskjeden som ble levert i garderoben etter jobben, får vi tro at det blir nok et bra år. Klikk på bildet for større versjon.


Blodsbrødre Lillestrøm, byfesten 09Folkefest med BlodsBrødre i Lillestrøm under Byfesten 2009
Dato: 08.07.09

BlodsBrødre var tilbake i Lillestrøm under Byfesten i år igjen, og i år delte vi scenen med blant annet Jahn Teigen på torget.

Her er en større bildeserie fra arrangementet fra Romerikes Blad.


VIF vinner Cupfinalen 2008:
VIF Cupfinalefest 2008
BlodsBrødre feiret med Vålerenga på Youngstorget!

Dato: 16.11.08

Gratulerer Vålerenga! Detta kan dere best, både fotball og feiring! I et gedigent blått og rødt telt på Youngstorget var det duket for folkefest i høstmørket. Les mer...


BB leppestift-grafitti funnet i Moss
Dato: 24.09.08

Har du sett en real "BlodsBrødre piece" på en vegg nær deg?

Det har de kulturelle i Østfold endelig fått bivåne, for nylig ble dette kunstverket foreviget på en vegg på Parkteateret i Moss (klikk på bildet for større nytelse). Vi kjenner ennå ikke kunstneren, men ut fra trutmunnen og redskapen å bedømme antar vi at det her må være snakk om en vakker kvinne med riktig god smak. Finner du andre artige blinkskudd som er verdt litt omtale, så send de gjerne inn til oss.


Kanon arrangement på Lillestrøm
Dato: 18.07.08

DDE gjorde en fantastisk oppvarmingsjobb for oss, så det var bare å surfe videre.

Ca 2000 publikummere var sanglystne og benyttet enhver anledning til å overta både vers og refreng:) BlodsBrødre hadde det veldig moro på stor scene, og en ivrige publikummer har publisert noe av moroa på YouTube. Vi dedikerer herved en side i galleriet til disse opptakene, ta en titt her.


Har vi ikke fint banner, da?
Dato: 27.05.08

24 mai var BlodsBødre på Gatebils aftertrack på Våler. Gatebilfolket kan lage fest!

Vi ble tatt godt imot med bilfrelst allsang suveren stemning i teltet. Snapshots av glade, parkerte sjåfører og deilige gatebilbabes er å finne i galleriet.


BlodsBrødre (og DDE)

D.D.E. varmer opp for BlodsBrødre på Lillestrøm
Dato: 11.05.08

Fra 11. til 14. juni arrangeres Byfesten i Lillestrøm, et arrangement spekket med artister, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Fredag kveld kl 22 går BlodsBrødre på scenen etter at ingen ringere enn D.D.E. forhåpentligvis har varmet opp forsamlingen godt fra kl 2000. For mer detaljer om arrangementet, besøk nettsiden byfest.no.


Det regnet russekort på scenenTil soloppgang og litt til
Dato: 11.05.08

Årets russ fikk BlodsBrødre til soloppgang på årets treff på Lillehammer.

Vi satte nye grenser for både spillestart og varighet, for klokka hadde passert 05:00 før vi gikk av scenen på Lillehammer. Vi fikk noen fine fotos av de som fikk knuter og merker i bøtter og spann denne natten. BlodsBrødre har nå også kåret Årets russebabe og Årets russekort. Se bildene og vinnerne her. (Oppdatert 22.05.08)


Nyfrelst fan
Dato: 30.04.08

BlodsBrødre får stadig nye venner. Her er et hyggelig brev som nettopp kom etter en konsert i april.

Les brevet og se det store bildet her.


Gamle dager
Dato: 21.04.08

YouTubeBlodsBrødre har historie fra forskjellige band på 90-tallet.

Levende bilder fra da håret var langt og livet var diggalat finnes på YouTube. Sjekk ut følgende linker til snø og sol:

YouTube 1: "Spark", Svigermors Drøm
YouTube 2: "Diggalat", Pokerfjes


Årets første utekonsert
Dato: 10.04.08

Det er deilig når det går mot lysere tider. Utendørskonserter har sin egen sjarm. BlodsBrødre startet utendørssesongen på Geilo i forkant av påsken, og slik gikk det til. Se bildene...


BlodsBrødre til Momoen
Dato: 01.03.08

-I'll be at Moes! Hva med deg? Les mer...


Vilt, vått og rått på Jessheim
Dato: 13.08.07

rb.noBlodsBrødre sørget for god stemning på torget i Jessheim i helgen, og arrangementet ble behørig dekket av Romerikes Blad. Les artikkel...


Nytt banner!
Dato: 10.06.07

Nytt scenebanner!Thomas kan mer enn gitar og sang...

Nå har Bonden fikset splitter nytt og svært scenebanner! Han gikk og ruget lenge på denne hemmeligheten før han dukket opp med vårt nye bakteppe på forrige spillejobb. Se bilde!


BlodsBrødre 10 år
10 år
Dato: 19.03.07

I 2007 er det 10 år siden BlodsBrødres første opptreden, 28. mars 1997, Vertshuset i Sørumsand. Les mer...


Julekonsert i 200!
Dato: 04.12.06

Vi har tatt frem kalkulatoren og funnet ut at vår neste opptreden er konsert nummer 200!

Da blir det ekstra hyggelig med førjulfest på Smuget. 16 desember skjer det, og ikke vær beskjedne: Ta med sangstemme, juletørst og syng julen inn!

Hvis du vil se hvor de 199 andre festene har vært, så ta en titt på turnelisten. Norsk rock til folket var jobb nr. 1, og slik fortsatte det...


Se opp...
Dato: 13.10.06

Det er da fredag den 13, må vite. Men det er ingen sak mot denne: "Se opp for sjarmerende rock'n roll på Smuget i oktober!" Les mer...


BlodsBrødre startet september på Antonios og i Sørmarka
Dato: 09.09.06

Helgen 1-2 september hadde vi to kjempefine spillejobber. En på Flateby og en på LOs konferansesenter i Sørmarka. Les mer.


Løten rock city:
Plassfest på Nordbygda ga mersmak!

Dato: 21.08.06

Lørdag 18. august var vi på plassfest på Nordbygda. Det var morro det! Du får ikke tak i mer fest enn det som fins på en plassfest. Les mer.


Utsolgt konsert med BlodsBrødre og Postgirobygget
Dato: 21.08.06


Fredag 18 august var BlodsBrødre hovedattraksjon sammen med Postgirobygget på Jessheimdagene. Les mer.


Svidd gummi, gatebilbabes og sirkusartistene BlodsBrødre:
Vi var på gatebiltreff på Rudskogen i sommer
Dato: 01.08.06


36.500 mennesker besøkte Gatebil på Rudskogen 14-15 juli. Både fredag og lørdag kveld spilte BlodsBrødre for de vel 6000 menneskene som hadde slått opp telt på festivalcampen. Les mer.


BlodsBrødres romjulsdrøm på Skei
Dato: 02.01.06


Sesongens første snøstorm og BlodsBrødre kom sammen til Skeikampen 5. juledag. Les mer.


Julekonsert på Smuget
Dato: 23.12.05

Her er noen bilder fra årets julekonsert på Smuget. Nye låter for helgen var Jokkes ”Her kommer vinteren” og Dum Dums ”Stjernesludd”, årets julesanger fra oss... Les mer.


Antonios på Flateby fovandlet til fantastisk rockescene!
Dato: 27.10.05

I ukevis hadde ryktene gått. Er det 200 forhåndsolgte billetter? Er det ”Bonden” som har slått seg opp som gitarist i dette bandet? Kan Antonios bli en arena for dirrende kamp mellom 10.000 watt høytalermasse og Flatebygdinger i hemningsløs allsang? Les mer.


To fulle hus med høy allsangfaktor og et fantastisk publikum på Smuget
Dato: 10.10.05

Helgen 7. og 8 oktober var det nok en gang Smuget som stod for tur, og denne gang tilbake i Lille Maud, Smugets ukronede rockescene. Det ble en aldeles vidunderlig helg med høy allsangfaktor, og Lørdag var også Grandpas på plass for å spille på Scene P (tidligere Storm P) parallelt med oss gjennom hele kvelden. Les mer.


BlodsBrødre på Smugets bursdagsfest
Dato: 25.09.05
Hvilken kveld det ble! Babel Fish, Love Shack og BlodsBrødre delte Smugets to scener denne lørdagskvelden og sørget for fantastisk feiring av jubilanten. Les mer.


Smugiaden 2005: På med bursdagshattene!
Dato: 18.09.05
Til Smugets hjemmesiderSmugiaden er Smugets årlige festival. I år feiler Smuget 20 år, og i den forbindelse skal BlodsBrødre være med å hedre jubilanten med en full konsert på Storm P lørdag 24. september. NB: Merk deg at konsertstart denne dagen er kl 2200. Les mer.


Bjørkelangen Musikkfestival 2005
Dato: 29.08.05

Gjensynet med Bjørkelangen musikkfestival lørdag 27. august ble høylydt, varmt og vått. Basement var fylt til randen av festglade mennesker som ikke holdt tilbake noe denne kvelden. Les mer.


- Svensk...?
Dato: 27.06.05
Svenske toner hørt fra BlodsBrødre på Smugetscenen. Hva skjer?

Etter helgens konserter på Smuget har det kommet meldinger om at bandet som spiller "’absolutt norske rockehits" lirte av seg flere svenske slagere! Savner de den gamle unionen? Har Thomas fått i seg litt for mye blågult på sin årlig utflukt til Sweden Rock Festival, eller er Per Gessle egentlig opprinnelig norsk?

Det ble i alle fall rapportert om høylydte ”Sommartider Hey Hey” og at alle er klare for ”...ett dopp i det blå få bort sanden mellan tärna och svalka min kropp”. Blir det mer av dette?

Hett, høyt og varmt var det, og ryktet forteller at det nok ikke er siste gang vi får høre söta ljuder fra BlodsBrødrescenen.


David Sitkin Røsler
Dato: 11.06.05
Som BlodsBrødre-tilhenger kan det hende at du har møtt David i år?

Stand-in: David Sitkin RøslerHan har vikariert på trommer ved flere anledninger. David har studert musikk både i kjeller og på universitet og er meget kvalifiert til å steppe inn. Han trår også til med koringer (noe vi har til gode hos Arild), og det klingert vakkert. David sitt faste band heter ”Barske Karer”, og de holder for tiden på med studiojobbing som muligens resulterer i nok en plateutgivelse fra Hadelandsbandet.


Thomas Johansen
Dato: 11.06.05
Stand-in: Thomas Johansen Thomas Johansen har gjort gjesteopptredener på strenger i 2005.

Han har vært innom og gjort gode konserter som både lead- og kompgitarist. Også i 1999 var han en av brødrene på scenen ved flere anledninger. Arild og Thomas var skolekamerater på musikklinja i Sandvika, men vi husker også Thomas Johansen fra riktig gamle dager i bandet ”Smash Alley”. Etter å ha vært med i Zeppelin-tribute’en Gentle Groove spiller Johansen i dag med rockebandet Joe Sparky.


Jæren Musikkfestival 2005
Dato: 29.05.05
Etter to års fravær kom endelig BlodsBrødre over nyåpnede fjelloverganger, gjennom Sirdal, forbi jødekaker og inn på Jæren musikkfestival.

Vi sender en spesiell hilsen til karen som tok mikrofonen og sang hele Splitter Pine med ordentlig ”ompa-til-du-dør-jær-dialekt”...Dette er tredje gang vi besøker festivalen (første gang 25.05.2001). Også i år ble det et hjertelig møte med festivalfoket på Jæren, og det var på Kaffebaren det skjedde. Det var fullt trøkk begge dager! Vi sender en spesiell hilsen til karen som tok mikrofonen og sang hele Splitter Pine med ordentlig ”ompa-til-du-dør-jær-dialekt”. Det var en svært fornøyelig versjon som vi gjerne skulle hatt et opptak av og gitt ut på liveplate!


   
  Copyright © BlodsBrødre 2010