Booking:
Arild Torvik
924 66 556

BlodsBrødre Booking
 
 

Neste spilledatoer:

16. mai
LSK-show,
Norges Varemesse
NB: Drive-in!

 

 

Flere datoer >>

(oppd. 15.05.2020)

 

Besøk Blodsbrødre
på Facebook:

Facebook

 

 

 
Velkommen til blodsbrodre.no
 

Bandet som spiller "absolutt norske rockehits"


Norske klassikere sørger for stor stemning i et hvert lokale som er klar for en fest, og særlig når de blir fremført som BlodsBrødre- versjoner. Bandet kom sammen påsken 1997, først og fremst for moro skyld. Dette er en hyllest til norsk (på norsk) rocks historie, og låtene tar vi med oss på ”lokalet” rundt om i hele landet.

Når du snubler hjem fra en konsert med BlodsBrødre vil du ikke savne en eneste norsk rockehit, eller et eneste kjent refreng fra norsk rocks historie (se repertoar).

Bandet (familiealbum):

Thomas Thomas ”Bonden” Karlstad: Gitar & vokal
Kraftgitarist med imponerende utholdenhet, fingerferdighet og vokaltrøkk. Verken feber eller promille får Thomas fra scenen. Han opptrådte live første gang 29 Feb. 1984 med bråkebandet Heavy Decibel. Etterhvert oppsto Roy & Rypejegerne som spilte land og strand rundt med egne låter. Her oppnådde Thomas lokal heltestatus på Romerike! Rypejegerne var også en tur i Danmark og spilte inn låter som ble gitt ut på CD i hele Skandinavia. Med bandet Pokerfjes opplevde Thomas å komme inn på top 40 lista med radiohiten Digga-lat. Er utdannet neonglassblåser, landbruksmekaniker og bonde, så det så!
 
Anders Anders Aas: Bass & vokal
Rockebass slik rockebass skal spilles, med plekter. Anders er også bonde, selv om han ikke har blitt det enda. Han har ikke tid. Han skal jobbe med partikler, kjemikalier, kjøre Harley (som skrus fra hverandre av og til) og han skal på fisketur med unga. Når han ikke gjør det, spiller han bass. Han har mange helter fra 80-tallet, og det er ikke tvil om at det er de tunge drivende bassriffene som er førsteprioritet for bassisten i BlodsBrødre. Han har i likhet med Magne bl.a. fortid i Svigermors Drøm. Anders har anskaffet seg trådløs forbindelse mellom gitar og bassforsterkeren, så hvis du ikke ser han på scenen, så står han ved siden av deg!
 
Arild Arild Torvik: Trommer
Altmuligmann på slagverk og formann i bandet fra 01.01.99. Fra klassisk via jazz og pop til headbangers ball. I BlodsBrødre har Arild fått forbud mot bruk av ridecymbal. Ride er ikke rock! Her har han også lært at det er viktig å stå oppå trommestolen når man spiller på gulvtommen. Arild er flink, og etter år på veien med BlodsBrødre er han også tålmodig. Han har spilt om kapp med Duracell kaninen, og vant! Jobber i Forsvarets Stabsmusikk (Løytnant!!). Det må sies at Arild (nesten) alltid tar godt vare på oss fra sin høye rang innad i bandet. Arild spilte sammen med Thomas i Pokerfjes sent på 90 tallet.
 
Magne Magne Wollebæk Simensen: Vokal & gitar
Magne har en scenepersonlighet som gir BlodsBrødre ett ansikt uttad. Han har en nær tolkning av låtene og bestemte meninger om det meste. Han er en hjemmekjær gutt som elsker store hotellfrokoster med pølser og egg. Kanskje er dette den viktigste grunnen til at han spiller i band. Som alle store artister er Magne litt distré. Vi kan nevne forsvunne settlister, bilnøkler, glemt banner og nesten en mistet Ford Transit. På 90 tallet traff Magne og Anders hverandre i bandet Svigermors Drøm, og det ble et samarbeid som utviklet seg til BlodsBrødre. Magne har utdannelse som lydtekniker, jobber med IT og har en rød Hagström gitar.


Noen band / artister:
C.C. Cowboys, Marius Müller, Dum Dum Boys, Jan Teigen, Jokke & Valentinerne, The kids, Raga Rockers, Knudsen & Ludvigsen, Einar Schanche, de Lillos, Odd Børre, Beranek, Ole i Dole, Øystein Sunde, Tramteateret, Wenche Myhre, Trond Viggo, Jan Eggum, Morten Abel, Bobbysocks, Lars Kilevold, Postgirobygget, Di Derre, TNT, Åge Aleksandersen, Prima Vera, Racer, Vidar Sandbeck...


Utdrag av repertoar:
66 år
Arne
Blind
Bom Bom
Bønda Fra Nord
Den Du Veit
Det va'kke min skyld
Dra til hælvete
Dum og Deilig
Dødmannsblues
En vill en
Englefjes
Enhjørning
Forelska i lærer'n
Fritt liv
Grevling i taket
Gutta
Harley Davidson
Harry
Heksedans
Hjalmar
Hodet over vannet
Hun er fri
Hvis jeg var deg
Kanskje kommer kongen
KokkenTor
La det svinge
Levva Livet
Livet er for kjipt
Lunsj i det grønne
Min baby dro avsted
Neste Sommmer
Pelle Parafins Bøljeband
Pengegaloppen
Rosalita
Sitter på en bombe
Slakt
Slave
Slapp Reggea
Sola skinner
Splitter pine
Stygge Lille Trine
Suser avgårde
Svake menneske
Svenske Faen
Syng og vær glad
Tenke sjæl
Teddy'n Min
Tigergutt
To fulle menn
Vill Vakker og Våt
Vippetangen Konditori

 

   
  Copyright © BlodsBrødre 2010
Thomas Karlstad Anders Aas Magne Wollebæk Simensen Arild Torvik